zondag 8 januari 2012

Strike a pose!

Beroemdheden staan regelmatig op de rode loper, waar zij voor massa’s fotografen poseren. Sommige sterren hebben zelfs een geheel eigen pose, die ze telkens laten zien. Met deze ‘signature’ pose kunnen ze bijvoorbeeld als doel hebben slanker te lijken. Echter, uit hun lichaamstaal kun je ook een aantal andere dingen opmaken.

Nicole Richie heeft haar voeten altijd gekruist, wat een bekende manier is om jezelf slanker te laten lijken. (In dat geval raad ik haar aan wijdbeens te gaan staan..) Daarnaast is het een manier om afstand te scheppen, een soort barrière, zodat je minder kwetsbaar bent. Ook heeft Nicole altijd haar linkerhand op haar heup, wat haar taille benadrukt. Dit laat zelfvertrouwen zien en is tegelijkertijd flirterig.

Scarlett Johansson lijkt een vrouw met zelfvertrouwen, maar het feit dat ze haar voet altijd naar binnen draait zegt iets anders. Dit is een teken van verlegenheid en weinig zelfvertrouwen. Net zoals Nicole heeft ze daarentegen wel haar hand op haar heup. Waarschijnlijk heeft Scarlett dit zichzelf aangeleerd, aangezien ze niet alleen haar voet naar binnen draait, maar ook nogal stijf staat. Scarlett lijkt dus niet zoveel zelfvertrouwen op de rode loper te hebben als ze graag laat denken.

Dat de houding van Victoria Beckham tot in de puntjes is geoefend, is wel duidelijk. Altijd één been voor de ander en een hand op de heup. Het duidt op grenzeloze ambitie, maar helaas ook op weinig persoonlijkheid. Het laat zien dat er met haar niet te spotten valt en dat ze ongevoelig is voor kritiek. Ook heeft ze altijd haar mond open op foto’s, ze zou zo zachter willen overkomen (, wat ze wel nodig heeft). Typical Victoria.

Lees de volgende keer wat doet blijken dat Nicole Kidman en Renee Zellweger helemaal niet zo zeker zijn als dat je zou denken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten