dinsdag 29 november 2011

Wat deed je date?

Daten. Als lichaamstaal ergens veel bij zegt, dan is dat het wel. Hiervan wordt dan ook vaak bewust gebruik gemaakt om te communiceren. Echter, ook onbewust geef je er bepaalde signalen mee af. Hoe dan ook, een goede manier om erachter te komen wat je date nou eigenlijk vindt. Aangezien mannen vrouwen vaak maar gecompliceerde wezens vinden, heb ik hier een aantal zaken voor je op een rijtje gezet om bij de vrouw in kwestie op te letten tijdens een date.

Gekruiste benen
Heeft ze haar benen gekruist met de tenen in jouw richting? Een goed teken! Wijzen ze in de andere richting, dan staat ze op het punt om te vertrekken.

Gekruiste armen
Zoals wel bekend wijzen gekruiste armen meestal op een gesloten houding. Ze geeft zo aan op haar hoede te zijn en klaar te staan om onmiddellijk in de verdediging te schieten.
Aanrakingen
Wanneer ze jouw lichaam aanraakt, mag je er gerust van zijn dat ze je beter wil leren kennen.

Grote pupillen
Zijn haar oogpupillen vergroot? Hieruit kun je opmaken dat ze seks met je wil. Echter, let erop dat ze niet stoned is, want dan is de kans groot dat ze je niet eens ziet staan ;).

Schuin hoofd
Als ze haar hoofd schuin houdt terwijl je praat, heeft ze belangstelling voor je.

‘Maar waarom zit ze vaak met haar hand voor haar mond? En wat betekenen die bewegende voeten?’  Benieuwd naar meer uitleg bij lichaamstaal van vrouwen tijdens een date? Hou dan mijn blog in de gaten en lees binnenkort meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten